Břeclav otevírá impozantní smuteční síň

Pro novou smuteční síň v Břeclavi jsme navrhli nejen prostorovou akustiku, ale i AV techniku. Právě pro takové místo je důležité co nejlepší ozvučení pro kvalitní srozumitelnost slova.

O přenos a zpracování zvukového signálu z řečnického pultu, bezdrátových mikrofonů či drátových mikrofonů pro kapelu, se stará špičkový DSP procesor BSS BLU-100, který připraví zvukový signál přesně pro zesilovač CDi DriveCore 4/300 a hlavní reprosoustavy JBL CBT 70J-1.

Pro ovládání ozvučení v sále, přísálí i sloupové předsíni vně objektu se stará síťový regulátor hlasitosti, který umožňuje ovládat jednotlivé zóny samostatně nebo zároveň, a to i díky dodané aplikaci v  iPadu. 

Za zmínku stojí unikátní bezrámové projekční plocha Supernova Blade s optickým filtrem, který pohlcuje okolní světlo a zvyšuje kontrast. Je možné promítat snímky i v běžných světelných podmínkách bez ztráty na kvalitě. Vzhledem k umístění projektoru bylo nezbytné zajistit kvalitní převodníky přenosu obrazu a zároveň potřebnou korekci geometrie obrazu, kterou zajistí korektor HQVieW320.